Afspraak maken – Huisartsenpraktijk De Beuk – Boxmeer
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Beuk
Julie Postelsingel 70 5831 DL
Boxmeer

Afspraak maken

In het algemeen is er voor een afspraak 10 minuten gepland. De huisarts kan in die tijd 1,soms 2, problemen met u doorspreken. Mochten er toch meer vragen zijn, of heeft u ‘een lijstje opgespaard’ dan adviseren wij u dit over meerdere consulten te verdelen. Wilt u graag wat langer met uw dokter praten meldt dit dan aan de assistente.

Om uw afspraak met de huisarts goed in te plannen is er een mogelijkheid om zo’n 2 weken van te voren een afspraak te maken. Er zijn hiervoor steeds plaatsen gereserveerd.
Voor dringende zaken houden we plaatsen open op de dag zelf. Wilt u dringend een dokter zien dan vragen wij u om dit duidelijk aan te geven bij de assistente. Spoedgevallen hebben altijd voorrang!

Twijfelt u of u een afspraak moet maken dan kunt u eerst op de site Moetiknaardedokter.nl kijken.
Door middel van eenvoudige vragen kunt u zelf al beoordelen óf en wanneer u contact op moet nemen met de huisarts.

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om een afspraak te maken:

Via deze site

Via het Patiëntenportaal van de website kunt u online afspraken maken. Hiervoor moet u eerst een account aanmaken. Met dit account kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. U kunt alleen een account aanmaken wanneer u al patiënt bent bij de praktijk.
U kunt alleen voor uzelf afspraken via het portaal aanvragen. Wilt u een afspraak maken voor iemand anders neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk.

It is not possible to make an appointment when you are not already registrered as a patient. If you want to become a patient in our practice, you can register via the registration form (Inschrijven in de praktijk).

Via de Uw Zorg Online App

Met deze app is het nog makkelijker om via uw smartphone of tablet een afspraak te maken of een herhaalrecept te bestellen. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Telefonisch

Voor het maken van afspraken kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur bellen met de praktijk. De assistente kan u vragen naar de reden van uw komst. Belt u na 10 uur dan is het meestal niet meer mogelijk om nog een afspraak te maken voor dezelfde dag.

Afmelden afspraken

Indien u verhinderd bent voor een reeds gemaakt afspraak vragen wij u deze 24 uur tevoren af te melden. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afmelding, zowel bij uw huisarts, assistente, praktijkondersteuner en/of psychologe, zijn wij helaas genoodzaakt om deze bij u in rekening te brengen.
Het is voor u niet mogelijk om dit bij uw zorgverzekeraar te declareren.