Medewerkers – Huisartsenpraktijk De Beuk – Boxmeer
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Beuk
Julie Postelsingel 70 5831 DL
Boxmeer

Medewerkers

Huisartsen:

Dhr D.P. Ijdema (BIG-nummer: 29916956301), werkdagen maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag,
Mevr M.J. Hofmeester (ZZP) (BIG-nummer: 79917766801). werkdagen donderdag en vrijdag,
Mevr M.J. Oude Veldhuis (BIG-nummer: 99049018801), werkdagen maandag, dinsdag en donderdag,
Mevr E.H.T. Davids (BIG-nummer: 69041674501), werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag,
Mevr L.M.P. Wientjens (ZZP) (BIG-nummer: 19921709301), werkdagen maandag en woensdag.
Mevr M.J.H.M.G. Houben (ZZP) (BIG-nummer: 99920919601) werkdagen dinsdag en woensdag.

Doktersassistenten 

Aliyah, Annelein, Doortje, Joyce, Mignon en Myrne.
Ze plannen de spreekuren, beantwoorden uw telefonische vragen, Ze verzorgen herhaalrecepten.
Zij hebben een eigen assistentenspreekuur: controleren van bloeddruk, urine, hechtingen verwijderen, vaccinatie’s zetten, bloedsuikers bepalen, Hb bepalen, uitstrijkjes maken, wondverzorging, tapen, zwachtelen, bloeddrukmeting in de beenvaten.
U kunt ook een afspraak maken met de assistente om uw risicoprofiel in beeld te brengen. Het gaat hier dan om een preventief consult waarin oa uw bloeddruk, glucose, gewicht en risico op botontkalking wordt gecontroleerd.

Spreekuurondersteuner (SOH):

Annelein (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag).
Zij is een speciaal opgeleide assistente en verleent semi-spoedeisende hulp. Zij kan zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten afhandelen of doorverwijzen indien nodig.

Praktijkondersteuner somatiek (POH-S):

Kim Hellegers (BIG-nummer: 99921528530, NVvPO kwaliteitsregister 16872). Werkdagen maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Ze biedt zorg en ondersteuning aan chronisch zieken en ouderen. Bijvoorbeeld bij diabetes, astma, longziekten en hart- en vaatziekten. Ze kan helpen bij het stoppen met roken. Deze zorg levert zij onder verantwoordelijkheid van de huisarts. Zij heeft voorheen als verpleegkundige in de thuiszorg gewerkt.

Praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ):

Jacqueline en Hanny
(maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag).
Zij zijn ervaren psychologen. Als er sprake is van geestelijke problematiek dan kunnen ze met u in gesprek gaan om samen met u helder te krijgen hoe verder. Ze kunnen zelf kortdurend begeleiding bieden, maar zijn ook thuis in het netwerk hulpverlening in het land van Cuijk en kunnen u zo nodig verder verwijzen. U kan direct een afspraak maken via de doktersassistente, of uw huisarts kan voorstellen een afspraak te maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Huisarts in opleiding:

Mevr I. Disveld (BIG-nummer: 49921958001)
Vanaf 1 december 2020 is zij werkzaam op de praktijk. Zij is afgestudeerd arts en volledig bevoegd. De opleiding krijgt zij vanuit het huisartsinstituut te Nijmegen. Ze zit in het eerste opleidingsjaar voor huisarts. Heeft u opmerkingen of feedback voor onze huisarts in opleiding dan horen wij dat graag. Het helpt ons om het maximale uit een opleidingsjaar te halen en de beste dokters af te leveren.
Het is mogelijk dat u gevraagd wordt of het consult gefilmd mag worden voor scholingsdoeleinden. De video is gericht op de dokter, uzelf bent niet volledig in beeld. De beelden worden gebruikt bij leergesprekken met de jonge huisarts. De beelden worden niet bewaard. Wilt u niet gefilmd worden dan kunt u dat gerust aangeven.

Praktijkmanager:

Harm Zuil