Patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk De Beuk – Boxmeer
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Beuk
Julie Postelsingel 70 5831 DL
Boxmeer

Patiëntenportaal

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website.

This service is only for registered patients at our practice. If you want tot register as a patient please use the registrationform (inschrijfformulier).

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicatie nodig die eerder door uw huisarts is voorgeschreven? Dan kunt u dit online aanvragen. U kunt zich ook bij uw apotheek aanmelden voor de herhaalservice. De apotheek stuurt u dan een bericht wanneer de medicatie voor u klaar staat. Staat uw medicatie er niet bij? Neemt u dan contact op met de praktijk of spreek de receptenlijn in.

Vragen stellen/E-Consult

Het is mogelijk om via een e-consult een medische vraag aan uw arts te stellen of een mededeling te doen. U hoeft dan niet te bellen met de praktijk of naar de praktijk te komen.
Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken. In uw medisch dossier staan uw gezondheidsgegevens zoals uw klachten en ziektes, medicijnen, allergieën en uitslagen van (lab)onderzoeken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen

Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).