Patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk De Beuk – Boxmeer
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Beuk
Julie Postelsingel 70 5831 DL
Boxmeer

Patiëntenportaal

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Krijgt u een foutmelding of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de leverancier van het portaal Uw Zorg Online <klik hier>
Of ga naar de Hulp en Veel Gestelde Vragen internetpagina van Uw Zorg Online. <klik hier>

This service is only for registered patients at our practice. If you want tot register as a patient please use the registrationform (inschrijfformulier).

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicatie nodig die eerder door uw huisarts is voorgeschreven? Dan kunt u dit online aanvragen. U kunt zich ook bij uw apotheek aanmelden voor de herhaalservice. De apotheek stuurt u dan een bericht wanneer de medicatie voor u klaar staat. Staat uw medicatie er niet bij? Neemt u dan contact op met de praktijk of spreek de receptenlijn in.

Vragen stellen/E-Consult

Het is mogelijk om via een e-consult een medische vraag aan uw arts te stellen of een mededeling te doen. U hoeft dan niet te bellen met de praktijk of naar de praktijk te komen.
U kunt alleen voor uzelf via het portaal een bericht sturen. Wilt u een bericht sturen voor iemand anders neemt u dan contact op met de praktijk.
Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda. U kunt alleen voor uzelf afspraken via het portaal aanvragen. Wilt u een afspraak maken voor iemand anders neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken. In uw medisch dossier staan uw gezondheidsgegevens zoals uw klachten en ziektes, medicijnen, allergieën en uitslagen van (lab)onderzoeken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen

Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).