Zorgaanbod – Huisartsenpraktijk de Beuk – Boxmeer
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Beuk
Julie Postelsingel 70 5831 DL
Boxmeer

Zorgaanbod

Ons team biedt reguliere huisartsenzorg over de volle breedte. Wij voeren onze werkzaamheden uit in overeenstemming met de vastgestelde NHG-standaarden en richtlijnen, en binnen de kaders van de geldende wettelijke regelgeving. We wijken alleen af van de aldus gedefinieerde werkwijzen wanneer daarvoor gegronde redenen bestaan. Alle eventuele afwijkingen zullen onder vermelding van redenen worden geregistreerd in het dossier van de betreffende patiënt.

We verrichten kleine chirurgische verrichtingen, longfunctieonderzoek, meten van enkel-arm index, maken elektrocardiogrammen (‘hartfilmpjes’) en doen geheugentesten. Bevallingen doen we niet, alternatieve geneeswijzen passen we niet toe.

Overig zorgaanbod

PSYCHISCHE HULP: Naast de praktijkondersteuner GGZ is er op onze praktijk regelmatig een psycholoog werkzaam van Centiv. Zij hebben ruime ervaring in de behandeling van psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen. Dit wordt gedaan middels persoonlijke gesprekken en online hulpverlening. De gesprekken vinden plaats op de praktijk maar mocht u niet in staat zijn ons te bezoeken is een huisbezoek (onder voorwaarden) ook een optie.

Ga naar www.centiv.nl/psycholoog-boxmeer voor meer informatie en/of een afspraak te maken.